Ültetvény traktorok

Massey Ferguson 3600 sorozat

Szőlészetek, gyümölcsösök és ültetvények elsőszámú traktora

Speciális ültetvénytraktorok. A sorozaton belüli 18 féle verzió garantálja, hogy minden érdeklődő megtalálja a saját gazdaságához legjobban illeszkedő gépet.

Ugyan hagyományos értelemben kistraktorokról van szó, azonban számos, a nagy MF-ekben látott megoldást találunk rajtuk.  SISU motorok, kategóriavezető helykínálat a fülkében, hatékonyság és gondosan megtervezett funkcionalitás jellemzik a Ferguson 3600-asokat.

Massey Ferguson MF 3600 traktor

A gépcsaládon belül 5 típust különböztetünk meg: A, V, S, F és GE modelleket:

 • az A jelű gépek a legerősebb és legszélesebb 3600-asok, így univerzálisan használhatók,
 • a V jelű modellek szőlőbirtokok erőgépei, amelyek már akár 1 m szélességtől elérhetők. Találunk gépet keskeny és széles sortávú művelésre egyaránt a családban,
 • az S-es gépek speciális alkalmazásokra ajánlottak,
 • az F verziók gyümölcsösökbe, ültetvényekbe valók,
 • továbbá még találhatók GE jelzésű, alacsony felépítményű traktorok.

Hazánkban az S és F modellek a legkedveltebb MF 3600-asok.

Massey Ferguson MF 3600 összefoglaló táblázat

A traktorok meghajtásáról háromhengeres SISU motorok gondoskodnak 69 és 102 LE közötti teljesítménnyel. Az erőforrások három hengeresek és 3,3 l hengerűrtartalommal rendelkeznek. A hengerszám csökkentésnek számos előnye van a kistraktor szegmensben: kevesebb a forgó és kopó alkatrész, jelentősen csökken az üzemanyag-fogyasztás. Mivel az igénybevétel ebben a kategóriában nem olyan jelentős, ezért a fejlett anyagok és kipróbált technológia végett az erőforrások élettartama sem csökken négyhengeres társaikhoz képest.

Massey Ferguson 3650 F traktor

Sebességváltóból többféle áll rendelkezésre a gépekhez. Találhatunk 24 x 12-es hajtóművet elektro-hidraulikus kormányról vezérlehető irányváltóval. Rendelkezésre áll 24 x 24-es váltó SpeedShift funkcióval, amely lehetővé teszi a fokozatok gombnyomásra történő váltását, valamint mechanikus üzemeltetésű 24 x 24 és 12 x 12-es hajtóművek is elérhetők.

A széles kínálat végett mindig az ideális váltóművet választhatjuk attól függően, hogy milyen sebességű és teljesítményigényű műveletekhez használjuk a traktort.

Massey Ferguson 3600 ültetvény traktor

Beszállva a fülkébe a helykínálat meglepően bőséges.  A kezelőszervek kézre esnek, a kormány megfelelő távolságra van, a váltókart és irányváltót kényelmesen el lehet érni.  Ami a legmeggyőzőbb azonban a tér, ami körülveszi a kezelőt. A láb, a test és a fej is kiválóan elfér, a kilátás a nagy üvegfelületek révén elsőrendű. Még a nagyobb termetű kezelők is kényelmesen elférnek a traktorokban.  A felhasznált anyagok minőségiek és időtállóak.

Massey Ferguson 3600 ültetvény traktor

Az MF 3600-as sorozat jellemzői:

 • a kabin kényelmes, nagyobb komfortot, valamint jobb kilátást biztosít a vezetőnek,
 • a Common-Rail-motor teljesítménye és nyomatéka alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett is nagyobb, mint az előző generációs erőforrások,
 • az  igényeinek leginkább megfelelő hajtóművet választhatja, többek között a 24×12 PowerShuttle-váltót a jól bevált SpeedShift funkcióval,
 • a kipufogó elhelyezési módja miatt nagyobb kilátás nyílik a vezető részére, mely a különböző munkagépek kapcsolásakor is nagy előnyt jelent,
 • kiváló manőverezhetőség az okos tervezésnek és a fordulékony első tengelynek hála,
 • az elérhető 5 vezérlőszelep közül kettő a joystick-kal vezérelhető,
 • max. olajátfolyás 62 liter/perc az igényes, modern munkagépekhez.

Modell Hengerűrtartalom Hengerszám Teljesítmény(LE) Verzió
MF 3630 3.3 3 74 A
MF 3640 3.3 3 84 A/V/S/F/GE
MF 3650 3.3 3 94 A/S/F/GE
MF 3660 3.3 3 102 S/F/GE

Massey Ferguson 3600 traktorok magyar nyelvű prospektusa

 

Ajánlatkéréshez kattintson ide!