Referenciáink

Massey Ferguson traktorok – vevőink ajánlásával

Az alábbiakban néhány Massey Ferguson traktor tulajdonos véleménye olvasható. Elérhetőségüket a Sióagrár Kft kérésre rendelkezésre bocsátja, hogy Ön akár személyesen is fel tudja keresni őket és megosszák Önnel tapasztalataikat.

 

Gép típusa:                              Massey Ferguson 7614 Dyna 4 (155 LE)
Cégnév:                                     Vadker Bt.
Művelt terület nagysága:     45 ha

Balogh Úr 2014-ban vásárolta meg a Sióagrár Kft-től az MF 7614-es traktort. A géppel 45 hektáron termesztenek gabonát, kukoricát és lucernát. Továbbá nagy hasznát veszik az állattartó telepükön is. Eddigi tapasztalataik nagyon jók, műszaki problémájuk még nem volt a traktorral és mind erőben, mind felszereltségben tökéletesen megfelel az elképzeléseiknek.
A gép vásárlása előtt természetesen más márkájú traktorokról is kértek árajánlatot, de mivel a Ferguson minden paraméterében, felszereltségében versenyképes volt mind a Fend mind a JohnDeere traktorokkal így a kedvezőbb ár miatt a Ferguson 7614-et választották. A traktort a közeljövőben homlokrakodóval szeretnék kiegészíteni, hogy még több munkafolyamatra használni tudják.
Balogh Úr mindenkinek őszintén ajánlja ezt a típusú traktort, aki erős, megbízható és jó ár-érték arányú erőgépet szeretne vásárolni.


Gép típusa:                               Massey Ferguson 5465 Dyna-4 (140 LE)
Cégnév:                                      Magyar Tenger Kft
Művelt terület nagysága:      600 ha

A Magyar Tenger Kft. 600 hektáros területen hagyományos szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik már több évtizede. 2012-ben vásároltak 2 db. Massey Ferguson 5465-ös traktort, melyek nagy megelégedésükre megbízhatóan szolgálják a gazdaságot. A rendszeres karbantartási feladatokon túl semmilyen műszaki problémájuk nem volt a gépekkel. Szívesen ajánlják más gazdáknak is ezt a márkát, hiszen ár-érték arányban kiváló piaci pozíciót tölt be.


Gép típusa:                             Massey Ferguson 5455 Dyna-4 (125 LE)
                                                   Massey Ferguson 8280 (288 LE)
Név:                                          Budai Sándor
Művelt terület nagysága:    150 ha

Budai Sándor és családja 1996 óta foglalkozik mezőgazdasággal. 150 hektáron termesztenek búzát, árpát, kukoricát és napraforgót. Gazdaságában a két Massey Ferguson traktor mellett egy Massey Ferguson Activa 7244-es kombájn is helyet kapott. Budai úr márkahűségét a több éves pozitív tapasztalatok eredményezik, hiszen a rendszeresen karbantartott gépeknek komoly műszaki problémája még nem akadt. Annak ellenére hogy gépparkjának alapját a Ferguson gépek adják, mégsem elfogult a márkával szemben. Erőgép beruházás előtt állókkal szívesen megosztja tapasztalatait korrekt és reális értékítélete alapján.


Gép típusa:                                   Massey Ferguson 3625 S Dyna-4 (69 LE)
Név:                                                Kovács Tamás
Művelt terület nagysága:          30 ha – szőlő

Kovács Tamás fiatal gazda 30 hektáros területen szőlő termesztéssel foglalkozik. A meglévő traktora mellé vásárolta meg az új Massey Ferguson 3625 S ültetvénytraktort, mely gazdaságát 2014 óta erősíti. Tapasztalatai alapján a kistraktor a dombos területeken épp úgy megállja a helyét mint a sík ültetvényekben. A géptípus választását nagymértékben befolyásolta a kedvező finanszírozási lehetőség, melyet a Massey Ferguson gépek forgalmazója biztosított.


Gép típusa:                               Massey Ferguson 3640 F (84 LE)
Név:                                             Eckert Rita
Művelt terület nagysága:      10 ha gyümölcsös és 4 ha szőlő