A Massey Ferguson teljes kínálatának a Fejér- és Komárom-Esztergom megyei márkakereskedője az

Agrospic Kft.

Székhely:
2433 Sárosd, Seregélyesi út 8/A
Telefon:
+36 25 260 290 ; +36 25 509 390
Fax:
+36 25 260 290
E-mail: 
iroda@agrospic.hu

Massey Ferguson 5S

PRÉMIUM AZ UNIVERZÁLIS SZEGMENSBEN

A Massey Ferguson örömmel mutatja be a vadonatúj MF 5S szériát, ami öt típusból áll 105 és 145 lóerő teljesítmény között. A sokoldalú Massey Ferguson 5S traktorszéria piacvezető kilátást biztosít, könnyű kezelhetőséggel és kényelemmel ötvözve minden szántóföldi, tejtermelő és állattartó gazdaság számára. A körkörös kilátás a traktor környezetére, az alig 4 m-es fordulókör, a legkeskenyebb kialakítású lejtős motorháztető és a számos okos funkció tökéletes rakodós traktorrá varázsolják az MF 5S-et. Minden típus négyhengeres erőforrással van szerelve 105-től egészen 145 lóerő teljesítményig. Három felszereltségi szintből választhatunk – Essential, Efficient és Exclusive. Továbbá rengeteg egyedi opció kérhető a gépekhez, egészen a legmodernebb technológiával ellátott okosfarm kiegészítőkig.

Az olyan kiemelt jellemzőivel, mint például a kompakt méretek, a 2,55 m tengelytáv, a tökéletes kilátás, a kimagasló hidraulika teljesítmény vagy az egyedi kezelés, a vegyes és szántóföldi gazdaságok számára az MF 5S erőgépek számos kimagasló megoldást kínálnak. A hidraulika rendszere mindegyik típusnak 110 l/perc, amely 4 pár hátsó szeleppel, és akár mellső szeleppárral is kiegészülhet. A mértéhez képest kimagasló a hátsó hárompont emelési kapacitása, amely 5.700 kg (lehet 6.000 kg is egyes felszereltségek mellett). A mellső emelőmű kapacitása lenyűgöző, 3.000 kg-ra emelkedett. A jármű megengedett legnagyobb össztömege immár 9.500 kg lehet, ami által az egyre nehezebb munkagépek is biztonsággal felkapcsolhatók rá.

A legmodernebb okosfarm technológiákról sem feledkezett meg a gyártó a tervezés során. Ezek a teljesítmény és termelékenység növelő kiegészítők, mint például a precíziós gazdálkodás eszközei, az MF Connect telemetriás rendszerek, MF Guide automata kormányzás, az MF Section Control szakaszvezérlés vagy az MF Rate Control változó tápanyagkijuttatási megoldások.

Típusválaszték:

*Dyna-4 sebességváltó: 16/16 fokozat, 4 főcsoportban egyenként 4 sebesség. Összes fokozat kézzel
kapcsolása.
Dyna-6 sebességváltó: 24/24 fokozat, 4 főcsoportban egyenként 6 sebesség. Összes fokozat kézzel
kapcsolása.