A Massey Ferguson teljes kínálatának a Fejér- és Komárom-Esztergom megyei márkakereskedője az

Agrospic Kft.

Székhely:
2433 Sárosd, Seregélyesi út 8/A
Telefon:
+36 25 260 290 ; +36 25 509 390
Fax:
+36 25 260 290
E-mail: 
iroda@agrospic.hu

Massey Ferguson 7370 BETA

Prémium gépek professzionális fülkével

A Massey Ferguson BETA sorozat hazánkban a legnépszerűbb MF kombájnszéria. Ez egyrészt a méretosztályának, valamint egyedi előnyeinek köszönhető. A gépek 300-360 lóerős, öt és hatládás szegmensben veszik fel a versenyt, egyedi háromdobos (MCS) leválasztórendszer, valamint a PowerFlow behordószalagos vágóasztallal. A gépcsalád további jellemzője a nagyon takarékos AGCO POWER motor, valamint a kényelmet és hatékonyságot fokozó Skyline fülke.

MF 7300 BETA kombájnok:

PowerFlow vágóasztalok – biztos vágás még nehéz körülmények között is

A Schumacher kaszaszerkezettel felszerelt PowerFlow asztalok eredményeként jelentősen csökken a veszteség és egyenletesebbé válik a terményáramlás a ferdefelhordóba. Hosszú szárú, fekvő vagy nedves terményt is kiváló százalékban „szed fel” a földről a vágóasztal a behordó szalagoknak köszönhetően, kalászemelők használata gyakran nem is szükséges. A teljesítmény így akár 73%-kal is nőhet olajos magvakban, 15%-kal búzában és 12%-kal árpában.
Ahol nincs szükség az élenjáró és takarékos csúcstechnikára, ott az eddig is jól bevált és bizonyítottan hatékony FreeFlow vágóasztal párosítható az új BETA kombájnokhoz.

Cséplés és leválasztás – ténylegesen egyedi igényekre szabva

A BETA kombájnok nagy lendítőnyomatékú, 600 mm átmérőjű cséplődobbal illetve független mellső és hátsó dobkosárhézag állítással rendelkeznek. A nagy lendítőnyomaték és a ballasztrudak használata lendkerék effektust hoz létre, így a cséplődob meghajtásához kisebb energia szükséges, ezáltal csökken az üzemanyag-fogyasztás is.
A klasszikus cséplődob, utóverődob kialakítás mögött megtalálható az egyedi MCS (Multi Crop Separator) egység. A rendszer a legkiválóbb leválasztást és legkíméletesebb terménykezelést teszi lehetővé. Az MCS modul egy forgó magleválasztó dobot tartalmaz, saját kosárral. A kosár egyedi tulajdonságai révén a fülkéből elektronikusan fel és lehajtható. Aktív állapotban növeli a betakarítás rugalmasságát, tökéletesíti a leválasztást. Felhajtva- főleg száraz időben- átlagosan 2%-kal csökken a fogyasztás.

Skyline fülke- elsőrendű kezelői kényelem

A jó fülkekialakítás alapvető elemei a megfelelő tér, a komfort és a kilátás. A Skyline fülke mindezeket együtt kínálja, így mindig teljes vezetői kényelmet biztosít. Kiváló, panoráma kilátás nyílik a vágóasztalra, a tarlóra, az ürítőcsigára, valamint a nagy, elektromosan állítható visszapillantó tükrök és a TechTouch terminál kamerafunkciója révén a gép hátuljára. Alapfelszereltség a fűtőrendszerrel ellátott légkondicionáló, valamint a hűtött tárolórekesz az oktatóülés alatt. Vadonatúj a PowerGrip kezelőkar is, illetve a minden funkció megjelenítésére alkalmas TechTouch monitor egyaránt.


Modern külső minőségi tálalásban

A Massey Fergusonnál a modern, vonzó megjelenés és az élenjáró dizájn mindig is fontos szerepet játszott. A BETA kombájnok külső megjelenése ennek szellemében tetszetős, ámde praktikus és időtálló is. Az elemek galvanizálásának köszönhetően a kombájn hosszú éveken át megőrzi tartósságát és ezzel megbízható munkaeszközzé válik kezelője számára. Ugyancsak nem lehet elhanyagolni a használtkori magas eladási értéket a jelenkori, kimagasló használati értékek mellett.