A Massey Ferguson teljes kínálatának a Fejér- és Komárom-Esztergom megyei márkakereskedője az

Agrospic Kft.

Székhely:
2433 Sárosd, Seregélyesi út 8/A
Telefon:
+36 25 260 290 ; +36 25 509 390
Fax:
+36 25 260 290
E-mail: 
iroda@agrospic.hu

Massey Ferguson traktorok – vevőink ajánlásával

Az alábbiakban néhány Massey Ferguson traktor tulajdonos véleménye olvasható. Elérhetőségüket az Agrospic Kft kérésre rendelkezésre bocsátja, hogy Ön akár személyesen is fel tudja keresni őket és megosszák Önnel tapasztalataikat.

 

Gép típusa:                              Massey Ferguson 7614 Dyna 4 (155 LE)
Cégnév:                                     Vadker Bt.
Művelt terület nagysága:     45 ha

Balogh Úr 2014-ban vásárolta meg az Agrospic Kft-től az MF 7614-es traktort. A géppel 45 hektáron termesztenek gabonát, kukoricát és lucernát. Továbbá nagy hasznát veszik az állattartó telepükön is. Eddigi tapasztalataik nagyon jók, műszaki problémájuk még nem volt a traktorral és mind erőben, mind felszereltségben tökéletesen megfelel az elképzeléseiknek.
A gép vásárlása előtt természetesen más márkájú traktorokról is kértek árajánlatot, de mivel a Ferguson minden paraméterében, felszereltségében versenyképes volt mind a Fend mind a JohnDeere traktorokkal így a kedvezőbb ár miatt a Ferguson 7614-et választották. A traktort a közeljövőben homlokrakodóval szeretnék kiegészíteni, hogy még több munkafolyamatra használni tudják.
Balogh Úr mindenkinek őszintén ajánlja ezt a típusú traktort, aki erős, megbízható és jó ár-érték arányú erőgépet szeretne vásárolni.


Gép típusa:                               Massey Ferguson 5465 Dyna-4 (140 LE)
Cégnév:                                      Magyar Tenger Kft
Művelt terület nagysága:      600 ha

A Magyar Tenger Kft. 600 hektáros területen hagyományos szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik már több évtizede. 2012-ben vásároltak 2 db. Massey Ferguson 5465-ös traktort, melyek nagy megelégedésükre megbízhatóan szolgálják a gazdaságot. A rendszeres karbantartási feladatokon túl semmilyen műszaki problémájuk nem volt a gépekkel. Szívesen ajánlják más gazdáknak is ezt a márkát, hiszen ár-érték arányban kiváló piaci pozíciót tölt be.


Gép típusa:                             Massey Ferguson 5455 Dyna-4 (125 LE)
                                                   Massey Ferguson 8280 (288 LE)
Név:                                          Budai Sándor
Művelt terület nagysága:    150 ha

Budai Sándor és családja 1996 óta foglalkozik mezőgazdasággal. 150 hektáron termesztenek búzát, árpát, kukoricát és napraforgót. Gazdaságában a két Massey Ferguson traktor mellett egy Massey Ferguson Activa 7244-es kombájn is helyet kapott. Budai úr márkahűségét a több éves pozitív tapasztalatok eredményezik, hiszen a rendszeresen karbantartott gépeknek komoly műszaki problémája még nem akadt. Annak ellenére hogy gépparkjának alapját a Ferguson gépek adják, mégsem elfogult a márkával szemben. Erőgép beruházás előtt állókkal szívesen megosztja tapasztalatait korrekt és reális értékítélete alapján.


Gép típusa:                                   Massey Ferguson 3625 S Dyna-4 (69 LE)
Név:                                                Kovács Tamás
Művelt terület nagysága:          30 ha – szőlő

Kovács Tamás fiatal gazda 30 hektáros területen szőlő termesztéssel foglalkozik. A meglévő traktora mellé vásárolta meg az új Massey Ferguson 3625 S ültetvénytraktort, mely gazdaságát 2014 óta erősíti. Tapasztalatai alapján a kistraktor a dombos területeken épp úgy megállja a helyét mint a sík ültetvényekben. A géptípus választását nagymértékben befolyásolta a kedvező finanszírozási lehetőség, melyet a Massey Ferguson gépek forgalmazója biztosított.


Gép típusa:                               Massey Ferguson 3640 F (84 LE)
Név:                                             Eckert Rita
Művelt terület nagysága:      10 ha gyümölcsös és 4 ha szőlő