A Massey Ferguson teljes kínálatának a Fejér- és Komárom-Esztergom megyei márkakereskedője az

Agrospic Kft.

Székhely:
2433 Sárosd, Seregélyesi út 8/A
Telefon:
+36 25 260 290 ; +36 25 509 390
Fax:
+36 25 260 290
E-mail: 
iroda@agrospic.hu

Massey Ferguson traktorok az Agrospictől

Massey Ferguson szervizhálózat és alkatrész ellátás

biztos háttér a csúcstechnika mögött az Agrospic Kft.-nél!

A Massey Ferguson termékek tagadhatatlanul az egyik legmagasabb technikai színvonalat képviselik az erő- és betakarítógépek piacán. Manapság a piros gyártó gépei nemcsak erősek, kényelmesek és takarékosak, de hosszú évekre megbízható technikai alapot is biztosítanak minden gazdaságban. Aki azonban gépekkel dolgozik tudja, hogy a technika ördöge olykor-olykor minden eszköz életében közbeszól. Ilyenkor kerül előtérbe és értékelődik fel egy megbízható Márkakereskedő Partner, mint például az Agrospic Kft.

Tekintsük át miért tud az Agrospic Kft. kimagasló minőségű szerviz és alkatrész hátteret nyújtani a Massey Ferguson termékekhez:

Kezdjük a legfontosabbal, az emberekkel: az Agrospic Kft. szervizcsapata 6 főből áll, akik közül ketten Massey Ferguson specialisták. Ez a létszám bőven elegendő a területünk ellátására MF-ből, és a Partnereinkhez gyorsan, szakszerűen tudunk kiérni. Kollégáink maradéktalanul teljesítik az importőr Austro Diesel GmbH. által előírt szerviztanfolyamokat.

Automatizált importőri alkatrészközpont – a rendszer sikere abban rejlik, hogy minden egyes alkotóeleme a legmagasabb ügyfél és minőségi elvárásoknak megfelelően lett felépítve az importőr Austro Diesel-nél. A rendszer szíve és lelke egy, a magyar határhoz közeli automatizált és számítógép vezérelt alkatrészközpont, ahol minden, napi gyakorisággal rendelt alkatrész azonnal rendelkezésre áll. Tehát, ha Ön ma délután 14:00-ig megrendeli nálunk az alkatrészt, akkor azt sárosdi telephelyünkön másnap 96%-os valószínűséggel át is veheti. Ez igaz minden jelenleg is gyártott, és a közelmúltban gyártási ciklusuk végére érkezett MF típusokra egyaránt. A Bécs melletti importőri raktár, ami minket is kiszolgál 9.200 nm-en terül el és több, mint 35.000 alkatrész található benne napi szinten.

Massey Ferguson szerviz az Agrospictől

Ügyfélközpontúság: hétvégi és aratási ügyeletek – Tudjuk, hogy hétvégén is dolgoznak a gazdálkodók…tudjuk, hogy a technika nem ismeri a munka- és munkaszüneti nap fogalmát…tudjuk, hogy egy kombájn aratásból való kiesése egy egész gazdaság eredményességét teheti tönkre. Tudjuk, hogy ezekre fel kell készülnünk! Ezen elvárásokat felismerve tökéletesíti a Massey Ferguson szervizhálózata a hétvégi és aratási ügyeleteket.

Modern eszközök – Egy modern traktor vagy kombájn szervizellátásához, legyen az bármilyen márka is, ma már jól képzett és megfelelő eszközökkel ellátott szerviztechnikus/szervizmérnök szükséges. Így lehetséges csak garantálni a gyors, precíz és hozzáértő szakértő szerviztámogatást. Csapatunk 6 jól felszerelt szervizautóval és teljes értékű, gyári diagnosztikai rendszerrel rendelkezik.

A Massey Ferguson és az Agrospic Kft. szervizhálózata nemcsak teljesíti az ügyfélelvárásokat, de még többet nyújt: biztonságot a mindennapi munkavégzéshez és alapot a sikeres gazdálkodáshoz. A termék (traktor, kombájn, szálastakarmány gépek) és szolgáltatás kettőse (szerviz, logisztika, alkatrész ellátás) hozza meg a sikert minden MF gépet használó gazdaság számára!

Gyári Massey Ferguson alkatrészért akár 35 éves gépkorig, illetve szakszerű és hozzáértő szerviz-szolgáltatásért hívja alábbi telefonszámunkat, vagy kérjen ajánlatot alkatrészre/javításra az alábbi ajánlatkérő modullal:

TEL: 06-30-108-9491 – Kovalovszky Lajos